Oppdatert 24 juni 2004

Se Selv TV
TV-program som fortjener et gjensyn.

Blant produksjonene som ligger usett rundt om i landet er det en rekke som fortjener et gjensyn. Mange av dem har blitt vist på kringkasting en enkelt gang, mens andre knapt har blitt sett av andre enn dem som har produsert dem.

Det er mange grunner til at de ikke har blitt vist, la oss bare konstatere at "portvokterne" som har holdt disse produksjonene unna offentligheten ikke har noen innflytelse over kringkasting på internett. Her er noen smakebiter som få har sett:

Øyer i solen

I 1986 opplevde Filipinene en fredlig revolusjon som hadde sider som ikke kom like godt fram i vanlige medier. Som det tredje TV-selskapet i verden intervjuet Håvald Slåtten fra Prokla Media den nybakte presidenten Cory Aquino. Intervjuet hadde en innfallsvinkel som presidenten satte stor pris på, men som det tok "en større norsk tv-kanal" et halvt år å aksepere nyhetsverdien av. Til sist ble dette innslaget vist i et utenriksmagasin i november 1986. Denne engelske versjonen er et utdrag fra et 45 min langt program om de utrolige hendelsene på Fillipinene våren 1986.

Windows Media: Bredtbånd (512Kbps) Mellombånd (128Kbps)
     

 


webmaster@seselv.no